Kakadu halusi juopotella? Yitti juoda tyhjistä oluttölkeistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Papukaijat ja kakadut ovat todella viisaita lemmikkilintuja. Ne oppivat usein omistajiaan seuraamalla monia hyödyllisiä taitoja, joiden avulla ne pystyvät esimerkiksi itsenäisesti käyttämään vesihanaa tai oppivat jopa puhumaan.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään Claude-niminen valkoinen kakadu, joka asustelee Australiassa Gold Coastissa. Omistaja on alkanut kuvaamaan Claudea videolle huomatessaan, että kakadu haluaisi saada kulauksia omistajiensa oluttölkeistä.

Kakadu on huomannut maassa olevat neljä oluttölkkiä, joita se on heti innoissaan lähestynyt. Videolla nähdään miten lintu nappaa tölkeistä kiinni yksi kerrallaan ja yrittää kumota nokkaansa viimeiset tipat. Naisen mukaan Clauden läpikäymät tölkit olivat kuitenkin linnun epäonneksi tyhjiä.