Emily Ratajkowskin nopea iltameikki – tämä syntyy käden käänteessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti julkaisee YouTube-kanavallaan suosittua Beauty Secrets -videosarjaa, jossa kuuluisat mallikaunottaret ja artistit kertovat kauneuteen liittyviä niksejä ja salaisuuksiaan. Tällä kerralla videolla nähdään Emily Ratajkowski.

Amerikkalainen näyttelijä ja malli Emily Ratajkowski esittelee tuoreella videolla miten hän loihtii itselleen nopean treffeille sopivan meikkityylin. Nainen pitää melko luonnollisesta ja hillitystä meikistä, minkä vuoksi iltameikin tekeminen käykin naiselta käden käänteessä.

Emily Ratajkowski käyttää sormiaan lähes kaiken meikin levittämiseen, koska hänen mielestään meikki sulautuu ihoon saumattomammin käsin levitettynä kuin meikkisienten ja -siveltimien avulla. Videolla nainen opastaa vaihe kerrallaan miten hän tekee oman luottomeikkinsä, joka sopii niin päivä- kuin iltamenoihinkin.