Paris Hilton pestattiin muotinäytöksen malliksi – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiritähti Paris Hilton nousi vuosikymmmen sitten pintajulkkikseksi alastomana esiintymisen ansiosta. Sittemmin hän vakiintui kohujulkkikseksi, mutta on viime vuosina keskittynyt lähinnä miljardiluokan bisnesimperiuminsa pyörittämiseen.

Nyt Hilton on kuitenkin tehnyt mielenkiintoisen aluevaltauksen. Pitkän hiljaiselon jälkeen Paris on nimittäin pestattu muotinäytöksen malliksi. Hänet nähtiin catwalkilla New Yorkissa järjestetyn 2019 The Blonds Women Collectionin muotinäytöksessä.

Takavuosien superjulkkis ei erottunut joukosta ainakaan muita heikompana, joten jos Hiltonille tulisi joskus rahapulaa – mitä tuskin tulee tapahtumaan – niin hänellä voisi hyvinkin olla kysyntää mallimarkkinoilla.

Splash
Splash
Splash