Spice Girl joutui vieroitushoitoon – alkoholiongelma ja seksiriippuvuus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on hakeutunut vieroitushoitoon. Syynä on naisen runsas alkoholin käyttäminen kuluneen vuoden aikana. Lisäksi hän saa terapiaa seksiriippuvuuteen ja traumaperäisen stressihäiriön hoitoon.

Melanie Brown on kertonut Sun-lehdelle aloittaneensa kuntoutusjakson selättääkseen alkoholiongelmansa. Nainen aloitti runsaan juomisen hänen isänsä Martin Brownin kuoleman ja hänen väkivaltaisen ex-miehensä Stephen Belafonten eron jälkeen. Mel B haluaa tehdä itsestään paremman ja terveemmän version. Hänen kolme tytärtään ovat tärkeimpänä motiivina raitistumiselle.

Kolmen lapsen yksihuoltajaäidillä, laulaja Mel B:llä on on kuusivuotias Madison, 11-vuotias Angel ja 19-vuotias Phoenix Chi Gulzar. Melanie viettää seuraavat viikot brittiläisellä klinikalla. Hän harjoittaa muun muassa EMDR-terapiaa, jossa potilas yrittää selvitä psyykkisestä traumasta silmänliikkeisiin perustuvan hoitomenetelmän avulla.

View this post on Instagram

I have no words

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on