Seksikumppanin poikaystävä tuli kotiin – mies piileskeli sängyn alla 14 tuntia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kane-niminen mies oli tutustunut kiinnostavaan naiseen Instagramissa. Nainen oli vakuuttanut miehelle olevansa sinkku, mutta tämä tieto osoittautui kuitenkin vääräksi hetkellä, jolloin oli jo liian myöhäistä.

Kane kertoi The Sun -sivuston mukaan sopineensa naisen kanssa hänen luokseen treffit. Miehen epäilykset olivat heränneet kun hän oli saanut naiselta tarkat ohjeet sen suhteen mihin hän sai pysäköidä autonsa vierailun ajaksi. Mies epäili naisen olevan parisuhteessa, mutta päätti kuitenkin mennä hänen luokseen siitä huolimatta.

Kun juuri toisensa tavannut parivaljakko oli ehtinyt harrastamaan seksiä noin 20 minuutin ajan, naisen poikaystävä kaarsi autollaan talon pihaan. Kane ei ollut ehtinyt lähtemään paikalta, minkä vuoksi hän oli päättänyt piiloutua sängyn alle.

Kane oli ajatellut voivansa lähteä sillä välin kun mies olisi esimerkiksi käynyt suihkussa. Poikaystävä oli kuitenkin kotiin tultuaan kömpinyt suoraan sänkyyn ja jatkanut suoraan yöunille. Kane oli pelännyt, että hän alkaisi nukahtaessaan kuorsaamaan, minkä vuoksi hän päätti valvoa sängyn alla koko yön. Lopulta seuraavana päivänä 14 tunnin piileskelyn jälkeen mies onnistui viimein poistumaan paikalta.