Olivia Munn juhli gaalassa antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar seurusteli amerikkalaista jalkapalloa Green Bay Packers -joukkueessa pelaavan Aaron Rodgersin kanssa, mutta suhde päättyi lopulta eroon.

Eilen Olivia Munn kuvattiin saapumassa 20th Century Foxin uuden The Predator -elokuvan ennakkonäytökseen Los Angelesissa. Hänen upea hopeanhohtoinen iltapukunsa paljasti elegantisti näyttelijäkaunottaren kaula-aukkoa, eikä asu jäänyt varmasti keneltään huomaamatta.

Olivia Munnilla on todella upea vartalo, josta hän pitää erinomaisen hyvää huolta liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla. 38-vuotias malli onkin kertonut, että muun muassa avokado ja hampunsiemenet ovat auttaneet häntä painonhallinnassa.

Splash
Splash
Splash
Splash