Kim Kardashian viettelee alusvaatteisillaan – makoilee kirsikankukintojen päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian seurasi onnistuneesti hänen pikkusiskonsa Kylie Jennerin jalanjälkiä perustaessaan oman kosmetiikka-alan yrityksen KKW Beautyn. Nyt nainen on laajentamassa omaa tuotesarjaansa uusilla poskipunilla.

Kim Kardashian on lanseerannut jälleen uuden tuoteperheen KKW Beauty -kosmetiikkasarjaan. Tällä kerralla nainen on keskittynyt poskipuniin ja niiden kanssa yhteen sopiviin luomiväreihin, huulipuniin ja huultenrajauskyniin.

Uusi Cherry Blossom Dreams -tuoteperhe tulee myyntiin perjantaina 14. syyskuuta. 37-vuotias tähti poseeraa itse uusien tuotteidensa mainoskuvissa. Nainen makoilee upeissa kuvissa kirsikankukintojen päällä pikkuruiset alusvaatteet yllään ja esittelee itsevarmasti hoikistunutta vartaloaan.