Kim Kardashian kuntosalilla – vatsalihaksia ei voi olla huomaamatta

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on keskittynyt treenaamiseen ja omaan hyvinvointiinsa todella paljon tänä vuonna. Kuntosalilla viihtyminen ja terveellisesti syöminen ovat tuottaneet näkyviä tuloksia, joita Kardashian onkin mielellään esitellyt useiden bikinikuvien avulla.

Kim Kardashian on kiittänyt saamistaan tuloksista hänen henkilökohtaista kunto-ohjaajaansa Melissa Alcantaraa. Nyt Kardashian on julkaissut hänen sosiaalisessa mediassaan myös videoita, joissa nähdään millaisia liikkeitä hän kuntosalilla tekee pitääkseen vartalonsa huippukunnossa.

Videoilla nähdään, että Kardashian tekee paljon erilaisia alavartaloon keskittyviä liikkeitä. Naisella on yllään Khloe Kardashianin suunnittelemat Good American -treenivaatteet, joissa nainen näyttää viihtyvän hyvin. Asu paljastaa myös kaunottaren hoikistuneen keskivartalon, jossa vatsalihakset ovat jo hyvin selvästi esillä.

View this post on Instagram

gym

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on

View this post on Instagram

@goodamerican @khloekardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on