Mies kyllästyi koirankakkoihin nurmikolla – otti käyttöön häpeärangaistuksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pihansa nurmikolle ilmestyviin koirankakkoihin kyllästynyt mies on ottanut tositoimet käyttöönsä päästäkseen ongelmasta eroon. Jälkiään siivoamattomat koiranomistajat kokevat häpeärangaistuksen miehen toimesta.

Australian Adelaidessa asuva Steve Tamblyn on asettanut turvakameran kuvaamaan nurmikkoaan. Mikäli koiraansa ulkoiluttava ei siivoa lemmikin jätöksiä, tulostaa ja laminoi hän näiden kuvan.

Tamblyn tekee laminoidusta kuvasta pienen kyltin. Sen hän asettelee nurmikolleen siivoamattoman ulosteläjän viereen. Miehen mukaan julkinen häpäisy vaikuttaa tuottaneen tulosta.

– Rakastan koiria, minulla itsellänikin on sellainen ja ulkoilutan sitä lähialueilla. Olen vain kyllästynyt väistelemään laiskojen koiranomistajien jätöksiä. Päätin ottaa oikeuden omiin käsiin ja auttaa kävelyreittien siivoamisessa, Tamblyn kuvaili ABC-uutissivustolle.