Kris Jenner varoittaa: ”Sosiaalinen media masentaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perheensä managerina työskentelevä matriarkka Kris Jenner on tehnyt hartiavoimin töitä nostaakseen Kardashianit megaluokan kuuluisuuteen. Nyt nainen kuitenkin varoittaa nuoria sosiaalisen median vaaroista tunnustaen, että niissä luodaan usein pinnallista kuvaa ihmisistä.

Kris Jenner on luonut perheestään instanssin. Sosiaalista mediaa runsaasti henkilömarkkinoinnissa hyödyntävät Kardashianit ovat osa Instagramin, Twitterin ja Snapchatin miljoonabisnestä. Kris Jenner varoittaa, että sosiaalinen media voi masentaa seuraajaansa.

– Nuoret ihmiset saattavat katsella kauniita ihmisiä, jotka ovat käyttäneet kuvissaan filttereitä, kampaamopalveluita, kosmetologeja ja muita keinoja näyttääkseen hyvältä. Jos tällaisia kuvia katsoo päivät päästään, voi olla todella masentavaa verrata itseään kuviin kysyen: ”Miksi minä en elä samankaltaisesti?”, Kris Jenner kertoo Entertainment Tonightin haastattelussa.