Mies sai bionisen peniksen – prostituoitu kehui seksiä upeaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Mohammed Abad -nimisen miehen saaneen bionisen peniksen, oltuaan 37 vuotta ilman sukupuolielintä. Hän menetti poikuutensa 44-vuotiaana harrastettuaan seksiä seksityöläisenä itsensä elättävän Charlotte Rosen kanssa.

Nyt Mohammed Abad ja Charlotte Rose ovat kertoneet seksikokemuksestaan This Morning -ohjelman haastattelussa. Charlotte Rose kehuu seksin olleen upeaa ja mahtavaa. He olivat nauttineet toisistaan kahden tunnin ajan. Myös Mohammed Abad kertoo kokemuksen olleen loistava.

Edinburghissa asuva mies löysi seksiseuralaisensa sosiaalisen median avulla. Mohammed Abad menetti peniksensä kuusivuotiaana auto-onnettomuudessa. Pumpun avulla toimiva bioninen penis toimii moitteettomasti ja Abad etsii nyt itselleen vaimoa.