Herkullinen häätrendi – buffetissa suolaisia naposteltavia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hääparit ovat järjestäneet juhlapaikalle usein erilaisia pöytiä, joista vieraat voivat hakea naposteltavaa illan mittaan. Suosituimpia lienevät karkki- ja muffinssibuffetit. Nyt makeat herkut halutaan korvata suolaisilla vaihtoehdoilla.

Rinkelibaarit ovat saavuttaneet suosiota amerikkalaisissa hääjuhlissa. Samalla idealla voi loihtia hääjuhlaan pöydän, josta vieraat saavat hakea suolaisia leivonnaisia tai jopa voileipäkakkuja makunsa mukaan. Ideana on korvata sokeriherkut uusilla vaihtoehdoilla.

Napostelubaarit ovat usein vieraiden mieleen. Hääparit ovat saattaneet järjestää tapasbaareja, keksibaareja tai jopa kokonaisen kakkubuffetin vieraille. Miksipä häissä ei voisi tarjoilla myös pähkinöitä, sipsejä, popcornia tai vaikkapa lajitelmaa erilaisista olutmakkaroista? Suolaisten leivonnaisten kanssa tarjoillaan yleensä monipuolisesti dippejä ja levitteitä.