Suloisuuden huippu – koiranpentu taisteli ovistopparin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa julkaistut eläinvideot poistavat tutkitusti hyvin tehokkaasti ahdistusta, stressiä ja mielipahaa. Kenties tämä onkin syy siihen, minkä vuoksi niin monet viraalihiteiksi levinneet videot sisältävät suloisia ja hauskoja lemmikkejä.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään pieni kultaisennoutajan pentu, joka on alkanut leikkimään ovistopperilla. Koira on saanut ovistopperista itselleen sinnikkään leikkikaverin huomattuaan, että taipuisa stopperi alkaa heilumaan ja liikkumaan aina kun koira koskettaa sitä tassullaan.

Hudson-niminen kultainennoutaja on ollut niin suloinen näky ovistopperin kanssa taistellessaan, että koiran omistajat ovat päättäneet kuvata koiran leikkiä videolle. Pentu on hellyttävä näky yrittäessään haukkua ovistopperille ikään kuin käskyttääkseen sitä olemaan liikkumatta.