Courtney Stodden suloisessa lapsuuskuvassa – söpöliinistä seksikkääksi povipommiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ember-taiteiljanimellä musiikkia tekevä glamourmalli Courtney Stodden julkaisi äskettäin Off the Record -nimisen debyyttialbumin. Nainen on julkaissut tulevan halloweenin kunniaksi lapsuudenkuvan Instagramiin. Kuvassa on suloinen kurpitsa-asuinen tyttö.

Kuva on otettu 21 vuotta sitten, eli Courtney Stodden on ollut noin kuusivuotias. Kuvasta kymmenen vuotta myöhemmin hän astui avioliittoon 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Hänen äitinsä antoi siunauksensa alaikäisen ja aikamiehen liitolle.

Kerroimme viime vuoden lopulla Courtney Stoddenin sairastaneen vakavaa masennusta. Hän erosi Doug Hutchinsonin kanssa seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Nainen on sanonut, että ei välitä muiden mielipiteistä, vaan on nykyisin täysin oma itsensä ja rakastaa fiilistä täysin rinnoin.

View this post on Instagram

Lights. Camera. Aaaaaaaactually she’s not ready yet #glam

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on