Mariah Carey hakee vertaistaan nuoremmista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popdiivana tunnettu laulaja Mariah Carey on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Taannoin 48-vuotias supertähti on paljastanut, että hänellä on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö. Kaksisuuntaista mielialahäiriötä on myös kutsuttu maanis-depressiivisyydeksi.

Nyt Mariah on kuvattu hyvävointisen näköisenä ja tyrmäävän seksikkäänä kurvittarena iHeartRadio Music Festivaleilla Las Vegasin T-Mobile Arenalla.

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on pitkäaikainen ja perinnöllinen mielenterveyden häiriö, joka saa henkilön mielialan vaihtelemaan voimakkaasti aina manian ja masennuksen välillä. Mariah Carey kertoi, että hänet diagnosoitiin jo vuonna 2001, mutta nainen ei halunnut uskoa sitä todeksi. Siksi hän ei hakeutunut hoitoonkaan. Lopulta tilanne eteni niin huonoksi, että Carey joutui hoitoon.

Splash
Splash
Splash