Brigitte Nielsenin silikonirintojen muoto hämmästyttää – kaukana luonnollisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen takavuosien seksisymboli ja näyttelijätär Brigitte Nielsen synnytti aiemmin tänä vuonna 54-vuotiaana viidennen lapsensa, joka sai nimekseen Fiona. Nielsen on naimisissa 40-vuotiaan Mattia Dessin kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa 12 vuoden ajan.

Nyt näyttelijätär on osallistunut Beverly Hillsissä sijaitsevassa Beverly Wilshire -hotellissa järjestettyyn Face Forward -gaalailtaan. Tilaisuuden punaisella matolla hänet kuvattiin iltapuvussa, jossa oli antava kaula-aukko. Sen osin paljastamat rinnat näyttivät kaikkea muuta kuin luonnollisen muotoisilta.

Brigitte Nielsenillä on ennestään neljä poikaa, joista vanhin on 34-vuotias. Valkokankaalla Brigitte Nielsen tunnetaan erityisesti toimintarooleistaan. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Red Sonja, Cobra ja Beverly Hills kyttä 2.

Splash
Splash
Splash