Drew Barrymore ilman meikkiä – upea sekä luonnollisena että meikattuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa naisista meikkaa itsensä aina samalla tyylillä kun taas toiset vaihtelevat meikkinsä intensiivisyyttä ja värimaailmaa aina omien tuntemustensa ja päivien mukaan. Meikkaaminen on hauskaa ja sen avulla ihmiset pystyvät helposti korostamaan tai piilottamaan haluamiaan kasvonpiirteitä.

Nyt näyttelijä Drew Barrymore istuutui meikkitaiteilijana ja videobloggaajana tunnetun Nikkien tuoliin. Naisen kasvoilla haluttiin demonstroida meikin voimaa, mikä tehtiin niin, että vain toinen puoli naisen kasvoista meikattiin.

Drew Barrymore tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös kosmetiikka-alan yrittäjä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Nyt videolla nähdään miten Nikkie loihtii toiselle puolelle Drewn kasvoja upean iltameikin näyttelijän omia tuotteita käyttäen. Toinen puoli kasvoista jätetään täysin ilman meikkiä. On sanomattakin selvää, että Drew näyttää upealta sekä meikin kanssa että luonnollisen kauniina.