Ryöstäjät iskivät vedonlyöntitoimistoon – 84-vuotias vanhus taisteli vastaan!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä valvontakameran videolla todistetaan teräsvaaria tositoimissa. Yli 80-vuotias mies nimittäin laittoi kampoihin ryöstäjille, jotka iskivät Irlannin Glanmiressä sijaitsevaan vedonlyöntiliikkeeseen.

Kolme naamioitunutta miestä tunkeutui Cork Bookmakers -vedonvälittämöön vasaroiden ja haulikon kanssa aseistautuneena. He alkoivat vaatimaan rahaa liikkeen omistajalta, Tim Murphyltä. Paikalla ollut Denis O’Connor ei kuitenkaan päättänyt jäädä seuraamaan tilannetta vierestä.

84-vuotias O’Connor käveli tiskin taakse ja alkoi kamppailemaan yhden naamioidun ryöstäjän kanssa. Yhdessä hän ja liikkeen omistaja onnistuivat häätämään pois ryöstäjät, jotka eivät selkeästi odottaneet vastarintaa.

– Kun näin ryöstäjät uhkailemassa Timiä, päätin vain toimia. En ajatellut asiaa sen tarkemmin. Halusin vain auttaa, O’Connor kuvaili Independent-lehdelle.