Michael Kors osti Versacen – hintalappu oli noin 2 000 000 000 dollaria!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michael Kors ja Versace ovat vaatealalla tunnetuimpia suuria muotitaloja, joiden luomat vaatemallistot ohjaavat vaatealan trendejä eri suuntiin myös kuluttajien suosimissa halvemmissakin vaateketjuissa. Nyt nämä kaksi taloa ovat yhdistäneet ison yrityskaupan myötä voimansa.

Highsnobiety-sivusto uutisoi Michael Korsin ostaneen italialaisen Versace-muotitalon noin 2,1 miljardilla dollarilla. 63-vuotias Donatella Versace saa jatkaa yrityskaupan jälkeen edelleen Versacen pääsuunnittelijana. Naisen mukaan muutos on todella jännittävä ja antaa Versacelle mahdollisuuden saavuttaa sen todellinen potentiaali.

Michael Kors -muotitalon toimitusjohtaja John Idol on ylistänyt Donatellan ikonista tyylitajua ja on innoissaan mahdollisuudesta saada kasvattaa Versacea entistäkin suuremmaksi. Viime vuonna Michael Kors -yritys osti myös englantilaisen kenkävalmistajan Jimmy Choon 1,2 miljardilla dollarilla.