Vankila julkaisi Bill Cosbyn valokuvan – istuu vuosia kaltereiden takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen miten leppoisaa perheenisää vuosikaudet televisiossa esittänyt 81-vuotias näyttelijä Bill Cosby tuomittiin kolmesta vakavasta seksuaalirikoksesta vankilaan kolmesta kymmeneen vuodeksi. Tuomio tuli naisen huumaamisesta ja pakottamisesta seksiin vuonna 2004.

Cosby kuljetettiin käsiraudat kädessä vankilaan suoraan oikeudenkäynnistä. Nyt Montgomeryn kunnan vankila on julkaissut kuvan, joka vangista otettiin vankilaan saapuessaan.

Yhdysvalloissa viihdealan julkkiksia on perinteisesti kohdeltu vankilatuomioissa silkkihansikkain, joten Bill Cosby tullee käytännössä pääsemään vapaaksi jo kolmen vuoden kuluttua. Cosby tulee olemaan loppuelämänsä vaarallisten seksuaalirikollisten rekisterissä, mikä tulee rajoittamaan hänen elämäänsä myös vapaudessa. Cosby ei halunnut kommentoida tuomiotaan oikeudessa.