Talent-kilpailun ihmissuihkulähde tyrmistyttää – menikö jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

America’s Got Talent -kilpailussa etsitään erikoiskyvyllä varustettua esiintyjää, joka voisi täyttää isoja areenoita viihdemaailmassa. Tämän vuoden kilpailuun osallistui Human Fountains -niminen ryhmä, joka on vettä sylkevä ihmissuihkulähde.

Viidestä miehestä koostuva ryhmä sylkee vettä suusta. Ihmissuihkulähde purskauttaa vettä ilmaan, toistensa suuhun ja jopa yleisön päälle musiikkiin sykronoituna. Valmiiksi harjoitellut liikesarjat tekevät ohjelmanumerosta samaan aikaan näyttävän että todella paljon ihmetystä tuottavan. Eniten esityksessä oksettaa se, että vettä jaetaan antaumuksella suusta suuhun.

Ryhmän kysymyksiä herättävä ohjelmanumero huipentuu suusta syljettävän nakkisämpylän valmistamiseen, jonka yksi ryhmän jäsenistä syö. Esitys päättyy samppanjasuihkuun. Ihmissuihkulähteessä esiintyessä tulee varmistaa suun hyvä hygienia ja se, että ei kanna tarttuvia tauteja.