Tanssii tähtien kanssa -kisailijalle potkut ohjelmasta Norjassa – Borat-uikkarit olivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni muistaa muutaman vuoden takaisen Borat-elokuvan, jossa päätähti pukeutui vihreisiin uimahousuihin, jotka peittivät miehen sukuelimen vain hädin tuskin. Ajoittain samanlaisia asuja on nähty lähinnä naamiaisissa ja opiskelijabileissä. Paitsi nyt Norjassa.

View this post on Instagram

Det er så mye galt😬men alikevel så mye riktig med dette bilde🤩 Hva er galt??😬 💥 1. – Uheldig skygge vitner om rufsete intimbarbering😱 💥 2. – Jeg må trene mer “musculus quadriceps femoris” eller på norsk🇳🇴”den fremre lårmuskulaturen”👊 💥 3. – Tone har mast og mast om at jeg må “opp på tå” alikevel er hælen min grodd fast i parketten👎 Hva er riktig: 💥 1. – Jaktinnstinktet er fortsatt i orden 💥 2. – Matchene armbånd og mankini👍Tilfeldig??🤔Neppe😂 💥 3. – Tommel opp for “latissimus dorsi”og nabomusklene💪💪 #actionfrankloke #skalvidansetv2 #lammekjøtt #latissumusdorsi #mankini #borat

A post shared by Frank Løke (@actionfrankloke) on

Suomessa suuren suosion saanut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaformaatti pyörii parhaillaan myös Norjassa, jossa kilpailuun osallistunut takavuosien urheilutähti Frank Löke yllätti niin kotikatsomot kuin tuotantoyhtiön ilmestymällä tanssilattialle Borat-tyylisissä uimahousuissa.

Tapauksesta uutisoineen norjalaisen NRK:n mukaan esityksen jälkeen tuotantoyhtiö päätti poistaa Löken koko kilpailusta. Mies itse ei ole pahoitellut käytöstään. Sittemmin tanssikuvasta on muodostunut Norjassa nettimeemien aihe, sillä siitä on muokattu monia uusia pilaversioita. Asiasta kertoi aiemmin Iltalehti.

View this post on Instagram

Hva om dette var avtalt spill?🤔 Ville dere som bare skriver "skitt" hatt like mye hat i meldingene deres, og sympati til min dansepartner, hvis dere alle har blitt lurt?🤔 Jeg sitter på SMS`er som beviser dette og «Skal Vi Danse`s"🕺🏽💃🏼egen pressesjef, som nå plutselig har blitt sykemeldt visste også om dette. Hvorfor sier hun ingenting om dette nå?🤔 Planen vår var at partneren min skulle innta offerrollen og vurdere å trekke seg, bare for at vi skulle få alle øyne på oss og for å sanke stemmer👊 La oss si at det funket, men problemet og fokuset ble ikke på at vi skulle bli sammen igjen, men heller på hat og sympati👊 Hun ble tilbudt krisehjelp fra TV2 og fikk så mye sympati, at det ble umulig for henne å si at dette bare var avtalt spill, da ville hun bli slaktet. Hvorfor skulle hun plutselig trenge krisehjelp for en Borat-dans, som vi også 2 dager tidligere utførte i regi av TV2. Samme dans gikk også non-stop på Nyhetskanalen som teaser før live-sendingen lørdag. Merkelig hvordan latter og skuespill kan bli til sextrakkasering, metoo og "følte meg som et gissel" to dager senere Dette blir rett og slett for dumt og noe jeg ikke aksepterer😠

A post shared by Frank Løke (@actionfrankloke) on