Betonikone riehaantui työmaalla – Ozzy Manilta hervoton selostus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Man Reviews -kanavalla nähdään hauskoja verkossa levinneitä videoita, joissa näkyvät tilanteet lähes huutavat koomista kommentointia. Ozzy-niminen koomikko hoitaa kommentoinnin ja julkaisee videot uudelleen omalla YouTube-kanavallaan hauskan kommenttiraitansa kera.

Tällä kerralla mies on eläytynyt täysillä tilanteeseen, jossa rakennustyömaalla ollut kone on päässyt karkaamaan ihmisten käsistä. Betonin hiomiseen tarkoitettu kone on alkanut pyörimään ja liikkumaan holtittomasti itsekseen eivätkä työmiehet ole saaneet sitä enää takaisin haltuunsa.

Koomikko Ozzy on tehnyt tilanteesta entistäkin hupaisamman lisäämällä oman kommenttiraitansa videon päälle. Videolla kuullaan miten Ozzy kertoo yhden koneen mielenosoituksesta, jossa hiontakone alkoi osoittamaan työmaallla mieltään kurjien työolosuhteiden ja aikataulujen vuoksi.