Kaikkien aikojen laiskin Halloween-asu? Tässä on somevaikuttaja-naamiaisasu

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween-asusteet kertovat usein paljon vuoden suosituimmista ilmiöistä ja trendeistä. Siksipä ei olekaan varsinaisesti yllättävää, että yksi vaatekauppa myy halloweenin alla somevaikuttaja-asukokonaisuutta.Urban Outfitters -vaatekaupan sivujen mukaan asukokonaisuus antaa mahdollisuuden kanavoida omaa Instagram-tyyliään. Vaatesetti on kuitenkin herättänyt myös ihmetystä.

59 dollarin vaatekokonaisuus koostuu legginseistä ja urheilurintaliiveistä. Käytännössä kyse on siis melko tyypillisistä nuorten naisten vaatteista.

Vaatekokonaisuuden kauppaaminen somevaikuttajaa esittävänä halloween-asuna ei ole kuitenkaan kaukaa haettu. Esimerkiksi Kim Kardashian ja Paris Hilton on kuvattu miltei tismalleen samanlaisissa vaatteissa.

 

Urban Outfitters