Tuoreessa X-Men -trailerissa yllätyskäänne

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

X-Men -elokuvien tulevaisuus mysteeri Disney ja 21th Century Fox -yhtiöiden kauppojen myötä. Ennen yhdistymistä valkokankaalla nähdään kuitenkin ainakin yksi X-Men-seikkailu nykyisillä näyttelijöillä.

Dark Phoenix -elokuvassa mutantit ovat nousseet hylkiöistä kansallisiksi sankareiksi. Pian maailmaa koettelee kuitenkin uusi uhka Game of Thrones -tähti Sophie Turnerin esittämän Jean Greyn voimien kasvaessa vaarallisiksi.

Uutena tähtenä Dark Phoenix -elokuvassa nähdään Jessica Chastain. Mukana ovat myös edellisistä osista tutut James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender ja Tye Sheridan.

Dark Phoenixin tuoreen trailerin perusteella X-Menin lopun ajat saattavat olla käsillä. Elokuva saa ensi-iltansa helmikuussa 2019.