Vilautus senttien päässä! Täydellinen nainen pikkumustassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittua Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa on kuvattu jo kahdeksan tuotantokautta. Tumma kaunotar, Kyle Richards, on yksi sarjan tunnetuimmista naisista, joka on ollut kokoonpanossa mukana jo vuosikausia.

Nyt 49-vuotias realitytähti nähtiin kun hän oli menossa juhlimaan Anastasia Karanikolaoun kosmetiikkasarjan lanseerausta. Naisella oli yllään hyvin näyttävä musta mekko, joka oli toiselta puolelta olkaimeton ja toiselta puolelta pitkähihainen. Todella avara kaula-aukko näytti kiusoittelevan syvältä, eikä vilautuksen vaara näyttänytkään olevan kovin kaukana.

Kyle Richards tunnetaan myös hänen oman televisiosarjansa luojana. American Woman -komediasarja perustuu Kyle Richardsin lapsuusmuistoihin. Sarja on toistaiseksi loppunut vain yhteen tuotantokauteen, ja se ehti aiheuttamaan Richardsin ja hänen isosiskonsa Kathy Hiltonin välien tulehtumisen.

Splash News
Splash News
Splash News