Khloe Kardashian tiukassa denimissä – rinnat eivät olleet mahtua asuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti hänen esikoisensa True Thompsonin Cleveland Clinic -sairaalassa noin viisi kuukautta sitten. Nyt tuore äiti on alkanut jälleen julkaisemaan itsestään tiuhaan tahtiin kuvia, joissa hän esittelee kurvikasta vartaloaan.

Khloe Kardashian on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan lähes 80 miljoonan seuraajansa iloksi kuvia, joissa naisella on todella näyttävä farkkuasu yllään. Kardashian on pukeutunut vaaleansinisiin farkkuihin, tiukkaan farkkutoppiin ja korkokenkiin, joissa on myös samaa sävyä olevaa farkkukangasta.

Asu on kokonaisuudessaan 33-vuotiaan naisen omasta Good American -vaatemallistosta peräisin. Khloen näyttävä toppi on niin tiukka ja avonainen, että rinnat näyttävät pyrkivän asusta ulos ison kaula-aukon kautta.

View this post on Instagram

Denim on Denim + hoops (of course)

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

😛😜

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on