Freddy Krueger tekee paluun – vierailee televisio-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Painajainen Elm Streetillä -elokuvien Freddy Krueger -hahmoa esittänyt Robert Englund tekee paluun rooliinsa. Mies esittää veitsihanskoilla varustettua painajaiselokuvien pahista Goldbergien erikoisjaksossa. Jakson teemana on pian vietettävä halloween.

Amerikkalainen Robert Englund on esittänyt Freddy Kruegeria Painajainen Elm Streetillä -elokuvasarjan kahdeksassa osassa. Hän on 71-vuotias. Nyt mies esintyy 80-luvulle sijoittuvan sitcom-sarja The Goldbergsin erikoisjaksossa. Asiasta kerrottiin Twitterissä.

Freddy Krueger on kuvitteellinen sarjamurhaaja, joka tappoi lapsia, mutta kuoli tulipalossa. Sen jälkeen hänen henkensä ryhtyi kummittelemaan painajaisissa. Miehen tunnusmerkkinä on veitsihansikkaiden lisäksi punaisilla raidoilla varustettu villapaita sekä lierihattu.