LVS goes Las Vegas – vaahtobileet Real Parkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina vaahtobileet olivat erittäin suosittuja ravintoloissa ja klubeissa, ja niiden ympärille rakennettiin jopa kokonaisia kiertueita. Tulevana lauantaian 6. lokakuuta Lempäälän-Vesilahden Sanomat järjestää asiakkailleen LVS goes Las Vegas -vaahtobileet.

Vaahtobileiden ohjelma poikkeaa tavallisesta. Juhlissa on esimerkiksi vaahtoaltaat, joihin pääsee tanssimaan sekä DJ:n että livebändin musiikin tahdissa. Bändin kakkossetin solistina laulaa soljuva ja energinen Heini Ikonen.

Las Vegas -tyyliin juhlissa on myös näyttävää viihdettä burleskista tankotanssiin. Neste- ja ruokatasapainoa ei ole unohdettu, ruokaa ja juomaa on myynnissä ravintolateltassa. Juhla järjestetään Lempäälän Realparkissa autoliike Novosetin ja rengaskauppa Vianorin tiloissa. Liput tapahtumaan maksavat 25 euroa ja juhlissa ei saa valokuvata eikä videoida.

Mikä tapahtuu Vegasissa, pysyy Vegasissa! Juhliin on myynnissä sisäänpääsylippuja 25 euron hintaan. Juhlissa ei saa valokuvata eikä videoida.