Internetin vaarallisimmat julkkikset 2018 – näiden googlaaminen voi olla riskialtista

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tietoturvayhtiö McAfee on jälleen paljastanut, keiden julkisuuden henkilöiden googlaaminen voi olla riskialtista. Haittaohjelmien levittäjät käyttävät usein hyödykseen tähtien nimiä houkutellakseen pahaa-aavistamattomia faneja epäilyttäville sivustoille.

Listan kärkisijalla on Orange is the New Black -sarjasta ja lukuisista toimintaelokuvista tuttu tähti Ruby Rose. Toiseksi vaarallisin googletettava vuonna 2018 on realitytähti ja muotisuunnittelija Kristin Cavallari.

Kärkisijoille päätyivät myös näyttelijä Marion Cotillard, 1970-luvun Wonder Woman -sarjan tähti Lynda Carter ja Rose Byrne. Hieman yllättäen esimerkiksi Kourtney Kardashian on sijalla 7 ja Kim Kardashian vasta sijalla 19.

– Cyberrikolliset käyttävät hyödykseen kiinnostustamme populaarikulttuuria kohtaan. Ole varovainen etsiessäsi suosikkijulkkiksiasi jotta välttyisit verkon vaaroilta ja haittaohjelmilta, McAfee varoittaa.