Ruokariita johti puukotukseen – veli söi viimeisen ribsin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Monilla ihmisillä on kaksi pyhää sääntöä: Älä koske hiuksiini, äläkä missään nimessä koske ruokaani ilman lupaa. Yhdysvaltojen Iowassa syntyi ruokariita, joka äityi lopulta puukkotappeluksi.

Iowalaisessa American Inn -hotellissa yöpyneet veljekset riitelivät siitä, kuka oli syönyt viimeisen ribsin. 34-vuotias Cale ja hänen 35-vuotias veljensä Daniel Jymm tappelivat asiasta hotellihuoneessa. Lopulta Cale puukottti Danielia vatsaan. New Mexicosta kotoisin olevat veljekset olivat asuneet hotellissa kuukauden ajan aloitettuaan työskentelyn lähellä sijaistevassa voimalassa, The Smoking Gun uutisoi.

Vaikka sairaalaan toimitettu Daniel ei halunnut nostaa syytettä puukon kanssa tuikannutta veljeään kohtaan, päättivät poliisit pidättää Calen ja toimittaa vankilaan. Hän on nyt telkien takana 20.000 dollarin takuusummaa vastaan ja mies voi saada teostaan 12 vuoden vankeustuomion. Viimeinen ribsi tuli siis todella kalliiksi.