Miksi kaunis ja älykäs nainen on sinkku? Ehkäpä elämä on opettanut odottamaan oikeaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jokainen tuntee ainakin yhden naisen, joka on monen mielestä unelmavaimomateriaalia. Yksi asia kuitenkin arveluttaa: Miksi hän on edelleen sinkkuna? Mieleen herää kysymyksiä hänen todellisesta luonteesta tai siitä, että nainen on varmasti todella nirso.

Ihmiset ajattelevat usein, että vapaalla jalalla olevissa hyvännäköisissä ja vieläpä fiksuissa naisissa on oltava automaattisesti jotain vikaa. Todellisuudessa aidosti itsenäiset naiset ovat onnellisia myös yksin. He eivät tarvitse väkisin toista ihmistä vierelleen ollakseen tyytyväisiä elämäänsä.

Ehkäpä sinkkuna viihtyvä nainen on aiemmin pettynyt parisuhteeseen ja oppinut, että hänen ei tulevaisuudessa kannata enää tyytyä kehnoihin kumppaniehdokkaisiin. Hän ymmärtää arvonsa ja tiedostaa, että energia on kallisarvoista, eikä sitä kannata heittää hukkaan väärään parisuhteeseen. Nämä naiset haluavat vierelleen miehen, joka on tarpeeksi itsevarma, osoittaa tunteensa ja on valmis sitoutumaan aidosti.

Osa naisista on yksinkertaisesti kyllästynyt paskanjauhamiseen ja tyhjiin lupauksiin. He eivät enää tyydy vähempään kuin he itse ovat. Koska järkevät naiset osaavat panostaa rakastuessaan kaiken tarvittavan parisuhteelle, odottavat he samaa myös vastapuolelta. He eivät elä satulinnoissa vaan tietävät, että tärkeintä on tarkoituksenmukainen, syvällä yhteydellä ja onnistuneella kemialla varustettu rakkauspitoinen liitto.

Osa miehistä pelkää näitä itsevarmoja ja vahvoja naisia. He voivat etsiä itselleen lampaan paimennettavaksi. Tässä artikkelissa esitellyt naiset ovat itse saaliinsa hankkivia leijonia, eivätkä he tyydy valmisateriaan.