Stara sinkku

Viihdeuutiset

Viisi paikkaa Sen Oikean löytämiseen – unohda baarit ja yökerhot!

Osaa yökerhoista kutsutaan lihatiskeiksi, koska niissä käy tiettävästi satunnaista seksiseuraa etsiviä kuumia ”kinkkuja”. Mikäli ei halua tutustua uuteen ihmiseen baarissa huutamalla ja humalassa heilumalla, voi tuttavuuksia etsiä myös muualta. Parisuhde-ekspertti antaa nyt viisi oivaa vinkkiä.

James Allen Hanrahan kertoo YourTango-sivustolla, että parisuhdekelpoisiaihmisiä voi löytää etenkin netistä. Treffisivustot ja -sovellukset ovat luonnollisestikin suosittuja parinetsintäparatiiseja. Valitettavasti ruudun välityksellä on kuitenkin vaikeaa huomata mahdollista kemiaa, joten tapaaminen kannattaa järjestää hyvin pian kiinnostuksen herättyä.

Unelmien kumppani saattaa kävellä vastaan myös töissä. Työpaikkaromanssi voi olla vaarallista, mutta aitojen tunteiden kohdatessa riski kannattaa ottaa. Silmät on hyvä pitää avoinna myös työpaikan yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.

Ystävät ja perheenjäsenet tuntevat sinut parhaiten. Löytyisikö tuttavapiiristä potentiaalinen kumppani elinikäiseen rakkauteen? Ehkäpä Hän on lähempänä kuin huomaatkaan. Toki voi turvautua myös ammattilaisen apuun ja ottaa yhteyttä parinmuodostajaan.

Pääasia on, että kulkee aina silmät ja mieli avoinna. Se Oikea saattaa löytyä vaikka bussipysäkiltä, mikäli vain uskaltaa avata suunsa ja kehittää keskustelua kiinnostavan ihmisen kanssa. Kumppaniehdokkaita on kaikkialla, tapahtumissa, lähikaupoissa tai harrastusten parissa. Yleensä se tulee vastaan silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Viihdeuutiset

9 asiaa paljastaa puistattavan ihmisen – tuntuvatko tutulta?

Ihmiset käyttävät toisista ihmisistä sanaa omituinen tai puistattava silloin kun he yrittävät varoittaa lähimmäisiään jonkun henkilön epäilyttävästä käyttäytymisestä. Uusi tutkimus sai selville yhdeksän asiaa, joiden perusteella naiset arvioivat miehen käytöstä ja tuomitsevat sen omituiseksi.

Cosmopolitan-lehti kertoo New Ideas of Psychology -sivuston julkaisemasta tutkimuksesta, jossa analysoitiin 1.029 naisen 312 miehen avulla ihmisten outoutta. Tutkimuksella pyrittiin rajaamaan yleisimmät vihjeet, jotka ihmiset poimivat toisesta henkilöstä tuomiten hänet puistattavaksi.

Tutkijat saivat selville yhdeksän ylivoimaisesti puistattavinta tekijää tai käytösmallia, jotka saavat ihmiset varautuneiksi juuri tapaamansa henkilön suhteen.

1. Hän tuijottaa tuntematonta henkilöä pitkään ennen kuin lähestyy häntä.

2. Hän koskettaa liian tuttavallisesti liian nopeasti.

3. Hän vie keskustelun seksiin.

4. Hän haluaa ottaa sinusta valokuvan.

5. Hän kyselee liian yksityiskohtaisesti perheestäsi.

6. Hänellä on rasvaiset hiukset.

7. Hän ei katso keskustelun aikana silmiin.

8. Hän on paljon vanhempi, mutta on silti epäilyttävän kiinnostunut.

9. Hän ei näytä tunteitaan kasvoilla tai elehdi ilmeillään.

Lux Viihdeuutiset

Sinkkuus 6 800 euroa kalliimpaa kuin parisuhteessa eläminen

Sinkkuna oleminen voi olla hauskaa, vapauttavaa, mutta välilä myös yksinäistä ja raskasta. Nyt on käynyt myös ilmi, että sinkkuna oleminen on todella paljon kalliimpaa kuin parisuhteessa eläminen.

Cosmopolitan kertoo VoucherCodesPro-sivuston tekemästä kyselystä, johon 2.000 Englannissa asuvaa 18-30 -vuotiasta ihmistä vastasi. Kysely koski henkilöiden parisuhdestatusta ja rahankäyttöä. Kävi ilmi, että Isossa-Britanniassa asuvilla sinkuilla eläminen tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin parisuhteessa eläville.

Kyselyn mukaan sinkkuna elävien kustannukset tulivat vuodessa maksamaan noin 6.800 euroa enemmän kuin parisuhteessa olevilla. Sinkut käyttivät enemmän rahaa noutoruokaan, ravintolaillallisiin, juhlimiseen, alkoholiin ja vaatteisiin. Myös asumiskustannukset tulivat yksin elävillä kalliimmiksi.