Fitness-kaunotar Jennifer Lopez upeassa kuvassa: ”Tunnen olevani supernainen!”

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinolaulaja Jennifer Lopez täytti hetki sitten 49 vuotta ja oli juhlimassa syntymäpäiväänsä Bahamalla ystäviensä ja perheensä kanssa. Matkalta nainen julkaisi bikinikuvia, jotka saivat monet hämmästelemään sitä miten upeassa fyysisessä kunnossa laulaja tällä hetkellä on.

Nyt Jennifer Lopez on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän esittelee hyvin erottuvia käsi- ja selkälihaksiaan. Laulajalla on yllään naisellinen iltapuku, joka paljastaa Lopeazin treenatun ylävartalon upeasti. Lopez itse on kirjoittanut kuvan yhteyteen, että hän tuntee olevansa oikea supernainen.

Jennifer Lopez on tehnyt kuluneiden 27 päivän aikana yhteensä 15 isoa konserttia. Nainen arveli ennen konserttirupeaman alkua, että se voisi kuluttaa hänet loppuun. Lannistumisen sijaan nainen kuitenkin lupasi itselleen löytää konserttien, harjoitusten ja matkustelun lisäksi aikaa myös treenaamiseen.

Jennifer Lopez kokee nyt työrupeamansa loppupuolella olevansa fyysisesti paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Hän tuntee olevansa tällä hetkellä todella vahva, onnellinen ja kiitollinen.