Lady Gaga rohkeissa kuvissa – yläosattomissa rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähtenä parhaiten tunnettu Lady Gaga nähdään tänä syksynä ensimmäisessä isossa elokuvaroolissaan. Hän näyttelee Bradley Cooperin ohjaaman A Star is Born -elokuvan naispääosaa.

Lady Gaga nähdään myös Elle-lehden tuoreen numeron kannessa ja sisäsivuilla. Otoksissa tähti poseeraa muun muassa rantamaisemissa yläosattomissa.

Lehden haastatelussa poptähti kertoo A Star is Born -elokuvan roolihahmonsa, Allyn kokemusten peilaavan hänen omiaan. Hahmo ei kuitenkaan suoranaisesti perustu häneen.

– Allyn hahmo sai vaikutteita omasta elämänkokemuksestani. Halusin kuitenkin myös varmistaa, ettei hän ole minä, Gaga paljasti.

 

View this post on Instagram

#ELLEWIH @elleusa

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

#ELLEWIH @elleusa

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

#LadyGaga opens up about insecurities, #AStarIsBorn, and much more in the #ELLEWIH issue. Link in bio for her full cover story, but here's a tidbit about Gaga's first time on set with #BradleyCooper: . "I will never forget the first scene we did together in this Mexican restaurant. Bradley got some tacos and brought them to the table. Then he said something to me, but it wasn’t what was in the script, and I didn’t know what to do, so I just said my line. Then he said something else, and I didn’t know what to do because I thought I was just supposed to be saying what was on the page. So I just said another line—the next line. Seeing that I wasn’t going off-script, he said, ‘Are you okay?,’ and I just started to cry.”—@LadyGaga . ELLE November 2018 credits: editor-in-chief: @ninagarcia creative director: #StephenGan photographers: @l_o_b_s_t_e_r_e_y_e stylists: @nicolaformichetti, @tomeerebout, @sandraamador.xx hair: @fredericaspiras makeup: @sarahtannomakeup manicure: @mihonails

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on