Lapset arvostelivat lastenohjelmien ruokia – Kippari-Kallen voimaherkku tyrmättiin tylysti

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset sanovat aina suoraan mitä he ajattelevat, minkä vuoksi he ovatkin mainioita kriitikkoja. Tällä kerralla todella kriittiset ruokatuomarit, eli lapset, pääsivät maistelemaan erilaisia ruokia, jotka ovat tulleet heille tutuiksi lastenohjelmien avulla.

Moni ruoka voi näyttää lastenohjelmissa todella houkuttelevalta, mutta maistua kuitenkin täysin tavanomaiselta jos sitä pääsisi oikeasti syömään. Lapset saivat Bon Appétit -kanavan kuvaamalla videolla maisteltavakseen muun muassa kokonaisen broilerin, Kippari-Kallen purkkipinaattia, hampurilaisen ja donitseja.

Makeat herkut arvatenkin miellyttivät lapsista useimpia, minkä vuoksi täytekakku ja Simpsoneista tutut vaaleanpunaiset strösselein koristellut donitsit olivatkin melkoinen hitti. Pinaatti kaipasi lasten mielestä suolaa ja lämmitystä, minkä lisäksi Kiviset ja Soraset -ohjelmasta tutut isot dinosauruksen grillikyljet kaipasivat enemmän kastiketta.