Liam Payne musikaalirooliin? Itse Steven Spielberg teki popparille tarjouksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt Liam Payne on onnistunut hyvin menestyneesti aloittamaan oman uransa musiikin parissa. Nyt miehen kerrotaan silmäilevän rooleja myös musikaalielokuvissa.

Daily Mail -sivuston mukaan 25-vuotias Liam Payne harkitsee ottavansa roolin West Side Story -musikaalissa. Ohjaaja Steven Spielberg on kiinnostunut Paynen kiinnittämisestä musikaaliin, josta hän on kuvaamassa ensi vuonna elokuvaa taisteltuaan itselleen oikeudet oman version tekemiseen tunnetusta klassikosta.

Ohjaaja oli itse lähestynyt Liam Paynea roolin kanssa, mikä oli imarrellut nuorta poptähteä. Paynen on kerrottu vakavasti harkitsevan roolia, koska se tuntuu hänestä liian kiinnostavalta mahdollisuudelta torjuakseen tarjouksen. Musikaalielokuvaan etsitään tällä hetkellä kuumeisesti myös muita 15-25 -vuotiaita taitureita, joilta sujuu niin laulaminen, tanssiminen kuin vuorosanojenkin lausuminen.

View this post on Instagram

🍏

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on