Neljän lapsen äiti Hilaria Baldwin paljasti – näin palautui jokaisesta raskaudestaan

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkonkari Alec Baldwin ja hänen vaimonsa Hilaria Baldwin saivat heidän yhteisen neljännen lapsensa noin neljä kuukautta sitten. Aviopari sai terveen pojan, jolle he antoivat nimeksi Romeo Alejandro David.

Liikuntaa rakastava Hilaria Baldwin on kertonut, että hän on pystynyt palautumaan jokaisesta synnytyksestään niin nopeasti takaisin entisiin mittoihinsa sen vuoksi, että hän on pysynyt aktiivisena. 34-vuotias kertoi Women’s Health -sivustolle harrastaneensa jotakin liikuntaa joka päivä, mikä on auttanut naista myös toimimaan synnytyksissäkin paremmin.

Hilaria Baldwin ei ehtinyt kolmen pienen lapsensa vuoksi juurikaan lepäämään päivisin neljännen raskautensa aikana. Siitäkin huolimatta hän päätti käyttää pienet hengähdystauot raskaana ollessaan siihen, että hän venytteli ja teki pieniä lihaskuntoa ylläpitäviä voimaharjoitteita.