Sampo Kaulanen avoimena: ”Välillä tulee kyseenalaistettua omaaki mielenterveyttä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on tullut tutuksi sosiaalisen median lisäksi myös monista televisiosarjoista. Viime päivät hän on viettänyt kuntokuurilla Italiassa, josta käsin Kaulanen kommentoi elämäänsä nyt melko avoimesti.

– Ollu kyllä melkonen vuosi. Niin ylä ku alamäkeä. Joskus sitä miettii et mikä on normaalia ja mikä ei.. mut mitäpä tuota ihmetteleen, toimii vain. Yllättävän paljon sitä on ehtiny kokea ja nähä, Sampo Kaulanen toteaa päivityksessään.

– Minua on tituuleerattu juopoksi, pilleristiksi, addiktiksi, laiskaksi, huomiohuoraksi, kusipääksi ja vaikka miksi.. mut mikä siisteintä ollu niin suurinosa jengistä kenen kans olen oikeasti ystävystyny on nähny tämän kaiken läpi ja pitäny sentään kohtuu kivana sällinä. Välillä tulee kyllä kyseenalaistettua omaaki mielenterveyttä et miks tämmöseen ralliin on lähteny, mut aina lopputulos sama. Ohan tämä ollu siistiä, Kaulanen jatkoi.

Taannoin Kaulanen oli todella kovassa koitoksessa, kun hän osallistui Selviytyjät-kilpailuun ja voitti. Joukko suomalaisia vietti kuuden viikon ajan viidakkosaarella Filippiineillä, ja vastaavaa rääkkiä aniharva tulee koskaan elämässään kokemaan.