Khloe Kardashian ei luota mieheensä – suhde edelleen kriisissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompson petti Khloe Kardashiania vain muutama päivä ennen pariskunnan yhteisen lapsen syntymää. Siitä lähtien Kardashianin perhe on vieroksunut Thompsonia. Khloe on myös itse myöntänyt kärsivänsä luottamuspulasta lapsensa isää kohtaan.

Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin ensimmäinen yhteinen lapsi, True-niminen tytär, syntyi huhtikuussa vain pari päivää sen jälkeen kun Thompson oli nähty romanttisissa tunnelmissa sittemmin sosiaalisessa mediassa mainetta keränneen Lani Blairin kanssa.

Pariskunta muutti pettämiskohun keskellä miehen työkaupunki Clevelandista Los Angelesiin parantamaan suhdettaan ja elämään vauva-arkea uuden perheenjäsenen kanssa.

Khloe pystyi seuraamaan miehensä tekemisiä tarkasti Kaliforniassa. Nyt Tristan Thompson on muuttanut takaisin Yhdysvaltojen Clevelandiin, ja Los Angelesiin jäänyt Khloe on myöntänyt olevansa epävarma ja kärsivänsä luottamuspulasta, kun Tristan Thompson on muiden naisten seurassa.

Khloen on ollut tarkoitus muuttaa perässä, mutta hän epäröi vielä, E! News uutisoi.

Kardashianit eivät ole antaneet Thompsonille anteeksi, vaikka yrittävätkin tukea Khloen tekemää valintaa jatkaa suhdetta koripalloilijan kanssa. Kardashianit ovat varmoja, että Thompson tulee pettämään uudestaan ja he haluaisivat vain parasta Khloelle ja hänen pienelle tyttärelleen.