Ohhoh! Ariana Grande ja Pete Davidson erosivat – kihlaus on historiaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äkkirakastuneet ja nopealla aikataululla kihlautuneet popmaailman tähdet Ariana Grande ja Pete Davidson ovat eronneet. Heidän kerrotaan lopettaneen parisuhteen yhteisymmärryksessä viime viikonloppuna, koska se ei toiminut kummankaan osapuolen mielestä.

TMZ-lehti kertoi Ariana Granden ja Pete Davidsonin eronneen. Neitokaisen manageri Scooter Braun kertoi äskettäin Arianan kaipaavan edelleen aikaa vaikeista elämänvaiheista selviytyäkseen. Hän toipuu edelleen Manchesterin konserttiammuskelusta sekä ex-poikaystävänsä Mac Millerin kuolemasta.

Pete Davidson on aiemmin myöntänyt kaksikon rakastuneen samankaltaisten elämäntilanteidensa takia. He pystyivät saamaan toisistaan turvaa ja lohtua. Suhde ei kuitenkaan toiminut pidemmän päälle.

View this post on Instagram

♡ 💍

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on