Hittikappaleen tekeminen helppoa? Ennakoiva tekstinsyöttö teki lyriikat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Älypuhelimissa on mahdollisuus käyttää viestien kirjoittamisen apuna ennakoivaa tekstinsyöttöä. Nyt Botnik Studios -niminen ryhmä on toteuttanut ominaisuuden avulla musiikkikappaleen. Biisin nimi on I Have To Get My Car.

Youtube

Ihmiset mieltyvät musiikkiin, jota on helppo kuunnella. Jos lyriikoissa on sopivasti tarttumapintaa ja aiheita, joihin on helppo samaistua, on biisin suosio yleensä tavallista suurempi. Botnik Studiosin kappale on heidän mukaansa ehta pophitti.

Jokainen voi kokeilla samaa omalla puhelimellaan. Ennakoiva tekstinsyöttö on myös mahdollista ottaa pois päältä. Toisinaan automaattinen sanojen korjaaminen tai kirjoittaminen voi aiheuttaa huvittavia tilanteita, kun koko viestin merkitys muuttuu.