Kahvilan espressomartini ihastuttaa – asiakkaan oma kuva vaahtoon

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahvilatyöntekijät ovat alkaneet mittelemään sosiaalisessa mediassa taidoillaan. Verkossa on useita upeita taidonnäytteitä, joissa ammattilaiset ovat loihtineet jonkin kauniin maiseman tai vaikkapa muotokuvan kahvin päälle kaadettuun maitovaahtoon.

Nyt kahviloilla on mahdollisuus saada käyttöönsä tulostimet, jotka tulostavat kuvia suoraan vaahdon päälle.

Englannissa Liverpoolissa sijaitseva The Club House on saanut asiakkaat ihastumaan uuteen espressomartini-drinkkiinsä. Juoman saa tilattua haluamallaan kuvalla, joka ilmestyy kahvitulostimen avulla espresson päälle tulevaan vaahtoon.

Ravintolalla on käytössään tulostin, johon asiakas voi lähettää haluamansa kuvan Bluetooth-yhteyden avulla. Tulostin tekee kahvijuoman vaahtoon valitun kuvan kahvijauheella, jolloin jokainen asiakas pystyy itse räätälöimään oman juomansa ulkonäön juuri sellaiseksi kuin haluaa.