Melissa McCarthy laihtui kuin varkain: ”Lopetin huolehtimisen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Melissa McCarthy tunnetaan monista hauskoista rooleistaan komediaelokuvissa. 48-vuotias McCarthy ihastutti etenkin Morsiusneidot-elokuvassa, jossa hän näytteli ronskilla huumorilla varustetun Meganin roolia.

Monien muiden naistähtien tavoin myös Melissa McCarthy on kokenut Hollywoodissa ulkonäköpaineita. Paineet saivat naisen painon jojoilemaan lukuisten dieettien vuoksi. Nykyään hän ei kuitenkaan jaksa enää välittää ulkonäkökeskeisyydestä, mikä lopulta aiheuttikin sen, että huolettomuudesta tuli näyttelijän toimivin dieetti.

Melissa McCarthy on huomannut, että omaa kokoaan on vaikeaa arvostaa juuri sillä hetkellä kun siinä on. Nainen on ollut hoikimmillaan 20-vuotiaana, mutta ei nauttinut siitä, koska ajatteli jatkuvasti sitä, että hän voisi myös olla vielä laihempi jos oikein yrittäisi.

Näyttelijä kertoi Women’s Health -sivuston mukaan, että hänen on ollut vaikeaa löytää hänelle sopivia vaatteita, minkä vuoksi hän on alkanut suunnittelemaan niitä itse. McCarthy ei enää aio kokeilla minkäänlaisia dieettejä tai keskittyä omaan ulkonäköönsä.

Lopulta omasta painostaan huolehtimisen unohtaminen sai naisen vähitellen laihtumaan kuin itsestään. Melissa McCarthy lisäsi arkeensa hieman liikuntaa, mikä osaltaan myös auttoi painonhallinnassa. Näyttelijän mukaan toimivinta voikin olla se, että yrittää pienillä muutoksilla saada oman olonsa paranemaan, mikä voi parhaassa tapauksessa vaikuttaa myös siihen, että oma paino alkaa pudota terveellisiin lukemiin kuin itsestään.