Courtney Stodden on uuden sukupolven Marilyn Monroe – ainakin näiden kuvien perusteella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiselliset muodot ovat olleet arvostetummassa asemassa viime vuosina kehopostiivisuuden ja Kardashianien luoman peppuaallon myötä. Myös teinivaimona julkisuuteen astunut glamourmalli Courtney Stodden hehkuttaa kurveja.

Nyt 23-vuotias nainen kertoo idolisoivansa legendaarista näyttelijä, malli ja laulajaa Marilyn Monroeta. Nainen on julkaissut Instagramissa uhkeita otoksia, joissa hänen kehutaan näyttävän nykyaikaiselta Marilyn Monroelta. Courtney Stoddenissa on kieltämättä samaa näköä, ainakin ikonisen tähden meikkiä mukaillessa.

Courtney Stodden oli hetken punahiuksinen, kun hän kokeili siipiään laulajana. Hänen artistinimensä on Ember. Nainen julkaisi hiljattain Off the Record -nimisen debyyttialbumin. Sen kappaleita on kuunneltu suhteellisen vähän ainakin Spotifyn tietojen perusteella.

View this post on Instagram

Vintage Soul

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

#mood #marilynmonroe

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

ILY

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on