Tutkimus: Horoskooppi paljastaa seksin määrän ja laadun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Astrologia on paljon muutakin kuin aurinkomerkin mukaan laadittu viihteellinen horoskooppi. Yleensä tiettyjen aurinkomerkkien edustajilla on useita samankaltaisia luonteenpiirteitä, joiden perusteella heitä voidaan ryhmitellä.

Nyt on tutkittu, ketkä harrastavat eniten seksiä – tai omaavat parhaimman mahdollisen seksielämän. Seksivälinevalmistaja Lovehoney loi nettisivustonsa käyttäjille kyselyn, jonka mukaan Vesimies-merkin edustajien seksielämä on kaikista tyydyttävintä ja he myös viihtyvät eniten vällyjen välissä.

Toiseksi eniten peittoa heiluttavat Härkä-merkin edustajat ja kolmantena listalle nousevat Kalat. Neitsyt harrastaa seksiä neljänneksi eniten ja Leijona on viidenneksi aktiivisin rakkauden rakettimatkailija.

Kyselyyn vastasi yhteensä 3.500 ihmistä, Popsugar raportoi. Noin puolet heistä myönsi uskovansa astrologiaan ja viidesosa olettaa sen osaltaan myös sanelevan parisuhteen toimivuutta. Jos haluaa syventyä astrologiaan enemmän, kannattaa tutkia omaa tähtikarttaansa aurinkomerkkiä pidemmälle.