Partiotyttö myi keksejä kannabiskaupan jonossa – jättimenestys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanada laillisti juuri kannabiksen kaiken käytön, eli jatkossa myös viihdekäyttö ja myynti on maassa sallittua. Nyt paikallisen CBC-uutiskanavan toimittaja Emily Fitzpatrick on raportoinut miten neuvokas ja yrittäjähenkinen yhdeksänvuotias partiotyttö Elina Childs teki liiketoimintaa.

Edmontonissa asuva Elina sai nerokkaan ajatuksen lähteä myymään perinteisiä partiolaisten keksejä läheisen kannabiskaupan jonoon, ja päätös osoittautui todelliseksi kultakaivokseksi. Kannabis saa tunnetusti monet himoamaan herkkuja, ja partiolaisten keksit näyttivät olevan suurinta herkkua.

Partiotyttö sai myytyä vain 45 minuutissa kaikki keksipakettinsa ja ansaitsi noin 80 euron verran rahaa. Aiemmin tyttö oli myynyt keksejä ovelta ovelle, ja silloin koko erän myyminen oli kestänyt viikkokausia. Raportin mukaan ostajat olivat iloisella tuulella ja onnittelivat neuvokasta myyjää.