Sara Jean Underwood riisui kaiken retkellään – luonnossa ilman rihmankiertämää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Viime aikoina Sara Jean Underwood on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta silti julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa rohkeitakin kuvia. Nyt hän poseeraa kameralle muun muassa bikineissä pakarat kohti kuvaajaa ja myös täysin alastomana kallioiden välissä.

View this post on Instagram

Cradle me. 📸 by @jacobwitzling

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.