Erikoinen fetissi: Puoliso elää koirana parisuhteessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva 30-vuotias Tony McGinn on päässyt toteuttamaan syvimpiä salaisuuksiaan julkisesti. Transsukupuolinen mies rakastaa koirana elämistä. Roolileikki on lähentänyt Tonya ja hänen elämänkumppaniaan, 32-vuotiasta Andrewia, joka kohtelee puolisoaan samoin kuin muitakin perheen koiria.

Kun kolmekymppinen ihminen pukeutuu nahkasta ja niisteistä valmistettuun koira-asuun, saattaa moni sivustakatsoja pyöritellä päätään.

Tony McGinn on kuitenkin elementissään koirana, jolloin hän saa toteuttaa lapsuudesta saakka jatkunutta koiraleikkiä. Parasta hänen mukaansa on pallon noutaminen. Tony ja Andrew kuuluvat kalifornialaiseen klubiin, jonka jäsenet saavat vapaasti toteuttaa eläinrooleihin perustuvia fetissejään.

Heille roolileikkiin liittyvä eroottisuus syntyy siihen liittyvästä intiimiydestä, vaikka eivät harjoita fetissiä seksuaalisessa mielessä. He ovat kuitenkin onnellisia siitä, että pystyvät toteuttamaan halujaan avoimesti omaa mielikuvitustaan hyödyntäen ja toisiaan syvällä tasolla ymmärtäen.