Vakava varoitus vanhemmille – karmaiseva Pipsa Possu -parodia leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti suurta suosiota lasten keskuudessa nauttiva Pipsa Possu -piirrossarja on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun siitä leviää parhaillaan verkossa karmaiseva parodiaversio. Brittilehti The Sun kertoi ensimmäisenä videoista, joita ei tule missään nimessä päästää lasten silmiin.

Lehti varoittaa nyt vanhempia siitä mitä he antavat lasten katsoa verkossa. Vanhempien tulee entistä tarkemmin valvoa lasten videoiden katsomista esimerkiksi YouTubessa. Videopalvelussa on aiemminkin ollut lukuisia lastenohjelmiksi naamioituja kauhuvideoita, jotka ovat päätyneet lasten katsottavaksi.

Pipsa Possun parodiavideot kuuluvat samaan sarjaan, sillä niissä piirrossarjan hahmot tekevät asioita, joita ei tule missään nimessä näyttää lapsille. Eräässä jaksossa Pipsa Possu ammutaan ja poltetaan elävältä.

Videot päätyvät helposti lasten katsottavaksi, kun he surffailevat videopalvelussa klikkaillen eri animaatiohahmojen kuvia. Pienten lasten ei tule antaa lainkaan surffailla itsenäisesti erityisesti juuri YouTubessa, jossa on runsaasti muutakin lapsilta kiellettyä sisältöä.